Jiří Křivánek

V Hamburku žádná levice nebyla

16. 07. 2017 11:03:43
V Hamburku byl vylágoš nesmělých a osamělých srdcí, které prahly po světové rovnosti a protestovali proti kapitalismu. Médii byli tito mladí, naivní a ovlivnění užiteční idioti označování za levici, neomarxisty a bůhví co ještě.

Jenže levice v dnešní době, tak jak ji popisuje mainstream a také často nějací "filozofové", uměle prefabrikovaní kapitalistickou společností není to samé, tak jako kdysi.

V Hamburku nebyli levicově orientovaní lidé, mládežníci toužící po rovnosti, svornosti a bratrství, ale děti, které živí kapitalismus svým konzumem a které ho sami ty děti, krmí od rána do večera už jenom tím, že mají účet v bance, kupují si mobily, hlavně "bezdotykové", laptopy a notebooky, které za chvilku vyhodí a konzumně naklušou do supermarketů, aby si ihned pořídili nové.

Takoví ti lidé bez účtu v bance, bez touhy mít vše nové a nefungující, často opotřebované dříve než uplynou ty dva roky pomyslné záruky, kteří recyklují bez toho aby jim to musel uzákonit, přemýšlejí bez ideí pokrytectví a bezbřehého konzumu, bez toho aniž by jim musel někde, něco říkat, takoví ti "svobodní" v nesvobodném světě, těch je pomálu a to jsou skuteční, levicově zaměření, orientovaní, jak chcete, prostě nesobečtí lidé.

Pravice je sobeckost "já mám právo", "to je moje" a pod., levice je rovnost bez peněz, společnost, která si důvěřuje a nepotřebuje k životu peníze, to není komunismus, ale levice, už si to nepleťte. Komunisti, to co jsme poznali, ti levicový postoj zaujímali pouze na oko, lidé v komunismu se totiž převážně chovali stejně, jako dnes, kradli, šmelili, brali úplatky, nebo je dávali, tak jako dnes lidé berou dotace a potom poklonkují stejně oddaně i těm, co bytostně v sobě nesnáší.

V Hamburku nebyla skutečná levice, ale vyprefabrikovaná pravicová levice, uměle vytvořená generace hlupáků, kteří si myslí, že jsou levicí a pro politiky a mainstream jsou užitečnými idioty, protože vytváří poté pro veřejnost klamné zdání levice a pravice.

Takhle nás bankéři, kteří učební obory genderismu, liberálů a jakože levice podpořili finančně v kampusech, kolejích, vysokých školách a i přes politickou lobby začali ovlivňovat vysoké školy a učební předměty takovým způsobem, nejenom u nás, že vytvořili hordy neziskovek a humanitníků, kteří bez peněz nehnou brvou a to vše po roce 1989 tak, že celé vnímání levice a pravice bylo zcela ohnuto a pokřiveno.

Během posledních patnácti let byli z vysokých škol vyprefabrikováni lidé, kteří jsou zcela mimo, ne všichni, ale většina a bohužel, což je zásadní, vůbec nedokážou dohlédnout na podstatu problému, nebo jej vnímat komplexně, uceleně. Ne učebnicově, jak to mají naštudováno, ale lidsky, tak jak to je, ne tak, jak je to někdo naučil, nebo si často myslí, že tak to má být.

To co nám je dnes a denně předhazováno jako "neolevice", je pouze paskvil pravicového, vychovaného voliče, který neví, že být levicí znamená nemít účet v bance, paušál na cokoliv a tak dále.

Že se tak žije na prd v dnešní době, to je úděl levice ve vládnoucím, pokryteckém kapitalismu.

Já jsem levičák, neznamená to, že bych volil komunisty, komunistickou stranu a ani bývalé komouše v ODS, TOP 09, ČSSD, ANO, KDU-ČSL, KSČM atd.

Levičák, kdyby radikální, tak vystupuje proti kapitalismu, který je ovládán bankéři, kde politici jsou jenom hloupé a občas někdy moudře taktizující hlavičky, tedy loutky finančního systému.

Prachy, prachy, prachy vládnou lidem a prachům vládne pouze hrstka nezvolených.

Autor: Jiří Křivánek | karma: 27.08 | přečteno: 1532 ×
Poslední články autora