Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"To co jsem zažil já, to by jiní nesnesli a dávno by páchali sebevraždy, nebo by skončili na psychiatrii. Taková je doba..."

Tak jak to tedy je? Mají se lidé masově špatně (a jsou tedy všichni už zasebevraždění nebo na psychiatrii) nebo jenom generalizujete ze svojí čistě osobní zkušenosti?

2 0
možnosti
Foto

Pane autore, sice souhlasím, že jsou u nás ostudně nízké mzdy a mělo by se s tím něco dělat, ale když jste hned v úvodu napsal, že slušní jsou jen ti, kteří nedosáhnou na průměrnou mzdu, neměl jsem sílu pokračovat dál.

2 0
možnosti

Jo, jo. My v Praze jsme slušní a víme, že na průměrný plat nedosáhnou zhruba dvě třetiny zaměstnaců. Nikde a nikdy. Je to dáno skladbou profesí (přidavačů je víc, než zedníků, těch víc než polírů a stavbyvedoucí je jen jeden). Proto nás to neudivuje a není důvodem ke stávce.

My, slušní víme, že samozřejmě je dobré přidat například řidičům veřejné dopravy. Ovšem také víme, že to zaplatíme. Buď přímo, ve vyšší ceně jízdenky, nebo nepřímo na daních (když ne my, tak naši zadlužení potomci).

Ano - hrrr do generální stávky. Určitě všem přidají - a vzápětí zvýší ceny, protože na to přidání někde musí vzít.

Jo - za vše může Trexima? A jak se o to zasloužila? Sběrem statistických údajů (pravda, dle mého názoru mimořádně nekvalitním)? Nebo čím? Tím, že jste se nehodil na místo, které Vám podle Vámi vyplněného dotazníku našla? Nebyla chyba v tom vyplnění?

Shrnuto: jste frustován a svádíte své neuspěchy na druhé.

4 0
možnosti

PS: Průměrná mzda Zlínský kraj: 26 130 Kč (2016), celostátně (včetně celorepublikových "potentátů", sídlících převážně mimo Zlínský kraj) necelých 28 tisíc. Vždyť Vy ani nevíte, jak dobře se obyvatelé vašeho kraje mají.

0 0
možnosti

Takže jako Pražák s průměrnou mzdou jsoem prom vás cháska? Nápodobně.

1 0
možnosti

Proč bych měl stávkovat,když jsem dostal od prvního přidáno patnáct procent plus benefity?Žiji cca 10 km od hranice se Zlínským krajem a do Prahy to mám dost daleko;-).To je ve Zlíně víc takových "revolučních" frustrátu?To asi vysvětluje proč v tomto kraji jsou "zemanovci a okamurovci" nejsilnější s porovnáním se zbytkem republiky...

1 0
možnosti
Foto

Zlín, jistě. Jedno z nejbohatších měst v zemi. S vámi alternativci je sranda.:-/

Mimochodem, můžete nám, kteří máme za to, že se v této zemi skutečně žije (všem!!!) nejlíp za celou její existenci, prozradit, čím tak útrpným jste si prošel?

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik