Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To přihlašování se k čemusi francouzským slovem mi připadá stejně hloupé, jako když moudří novináři, kdykoliv se objeví nějaká aféra a aférka, okamžitě k ní přidávají příponu gate.

3 0
možnosti

do Evropy sice Rusko nepatri, a demokracie nejde naockovat, nez se k ni dopracuji, pokud vubec, tak to bude trvat cele generace, o tom zadna. Putina mam rad jak vostinu v.....ale

Tito lide za nic nemohou, at jsou to obeti v Istambulu, kdekoliv v Africe nebo v Parizi. I kdyz v te Parizi nebo Petrohradu za to muzou jejich politici, protoze tam ty muslimy natahali.

A bylo by slusne ze kdyz se truchli pro Berlin nebo Istambul, tak pro Petrohrad take

2 2
možnosti
Foto

Rusko do Evropy samozřejmě patří a to, že někteří za skutečnou Evropu považují jen to trapné, zbytečné sdružení nesvéprávných států, pod vedením skupinky vyhulených politiků, na tom nic nezmění.

2 0
možnosti

Kreml se ohlíží na východ. Eurasie je nová vidina směřování Ruska, protože v zemích EU má Kreml fandy pouze takového typu jako zadlužená Le Penová či menší obskurní partaje bez koaličního potenciálu.

2 4
možnosti
Foto

Podobně misorusové nedávno halasně připomínali 30-ti leté výročí havárie elektrárny Černobýl. Nevzpomínám si, že by naše media stejně rozmazávala havárie atomových elektráren na "Západě".

Jen bych k tomu chtěl podotknout, že havárie se udála v USSR, na Ukrajině, a že ji provozoval převážně ukrajinský personál, který havárii chybnými manipulacemi zavinil. Dnešní Ukrajina je právním nástupcem USSR, tedy i včetně zavinění havárie!

Co tomu říkáte páni diplomovaní JUDr.-ové?

4 1
možnosti

Možná jsou borci, kteří jsou schopni Černobyl připsat na vrub dnešnímu Rusku.

A podle vašeho příspěvku bych si tipnul, že jsou borci, kteří jsou schopni připsat Černobyl na vrub dnešní Ukrajině.

1 1
možnosti

Řekl bych, že to, co píšete, je mimo jiné způsobeno i tím, že se od té doby s podobnými tragédiemi roztrhl pytel. A co se stane popáté nebo podesáté, to už zákonitě nebudí takovou pozornost, jako když se to stane poprvé.

2 0
možnosti

Česká televize této problematice věnovala hodně prostoru v událostech a na 24 byl tomu věnován dvouhodinové mimořádné vysílání od 20 do 22 hodin...

A nyní odbočím:Četl jsem Váš minulý blog: http://jirikrivanek2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=594523 v němž uvádíte spoustu zavádějících informací. Já narozdíl od Vás jsem pamětník listopadových událostí a tak si dobře pamatuji, 20. listopadu bylo pondělí a o událostech z pátka 17. listopadu nikdo nic pořádně nevěděl. Tak je NESMYSL že by se ve školách rozdávaly trikolory!!!

Proč uvádím. Proto, abyste nežli něco napíšete si to pořádně ověřil...

Jinak plně odsuzuji teroristický útok v Petrohradě a vyjadřuji solidaritu s obětmi stejně jako v Paříži, Bruselu či v Londýně!!!

7 0
možnosti

Ahoj Bedřichu. Máte pravdu, další blog jsem chtěl věnovat tomu, jak jsem si správný datum neověřil, máte pravdu, ale zrovna ten datum není vůbec podstatný, podstatné je to, že všichni lhali a lžou dodnes. Že jsem se spletl, to nepopírám. Mýliti se je lidské a já to nepopírám.

0 0
možnosti
Foto

Brání Vám někdo prohlašovat "Je suis Petrohrad"? nebo "Je suis Russia"?

5 0
možnosti

Karma. A co od nich taky jiného čekat, když mají ty svoje multikulti hosty mnohem mnohem raději než naše seniory, kteří už si nezvládnou uvařit a vyprat, a když někdo volá po tom, aby se jim zvedl příspěvek na péči, tak to ignorují nebo účelově shazují na nějaké drobnosti, která jim není po chuti? A stejně tak truchlí jen nad západními obětmi teroru, ale ty ruské jsou jim jako správným eurosvazákům šumafuk. Jestli je EU založena na takovém odporném pokrytectví, tak jsem všema deseti pro czexit. A pokud je to jinak, tak tihle lidé dělají té "skvělé" Unii ostudu.

5 3
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik