Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Místo té tibetské by měla být trvale proti tureckému vyslanectví vyvěšena arménská vlajka; k 1,5 miliónů mrtvých se Turci nechtějí hlásit.

0 0
možnosti

Jak jste to myslel s tím, že Tibeťané nejsou svatí? Že třeba svými agresívními choutkami a neustálými výboji nebo alespoň přípravou na ně donutili Čínu, aby v zájmu své bezpečnosti Tibet obsadila a začala uplatňovat politiku, jejímž cílem je postupná likvidace Tíbeťanů?

A k těm Kurdům: samozřejmě neschvaluji jednání Turecka vůči Kurdům, ale ... Pokud se budu někoho zastávat (nebo mu i pomáhat), tak toho, kdo nepokouše ruku, která ho krmí. Což tedy Kurdové nejsou. Stačí se podívat, jak se Kurdové od samého začátku chovali v Německu.

0 1
možnosti

Milá Ireno, Přečtěte si něco o Tibetu, než jej obsadila Čína a pak snad pochopíte. Pořád selektujete události tak, aby jedni byli obětmi a druzí vyníky. Pokud vám záleží na lidských životech, nebudete lpět na tom, že někdo je takový a jiný zase makový. Nikdo není svatý ani Tibeťané a ani Číňané a ani Evropané.

3 0
možnosti
Foto

J21a11k47u10b 29R89o13t11h

15. 3. 2017 9:16

Ano, po přečtení všech vašich blogů si osobuji právo říct, že jsem lepší člověk, než vy. A je mi jedno, co si o tom myslíte. :-/

0 4
možnosti

Je to Vaše právo a mohu Vás ujistit, že si nic nemyslím. Myslet, znamená "hov.." vědět.

3 0
možnosti

Takže okupace jsou "nepravosti"? Pěkný přiklad politické korektnosti, podobný tomu že zapalování automobilů provádějí "potížisté".

1 0
možnosti

P98e75t74r 35N98ě74m17e55c

15. 3. 2017 9:04

Jirko, kdo ti brání si vyvěsit JAKOUKOLI vlajku? Třeba KURDSKOU.

1 0
možnosti
Foto

Jenom je zajímavé, že ti, co vyvěšují tibetskou vlajku, tak nevyvěšují se stejným zápalem kurdskou vlajku. Něco je pak na jejich postoji vadného. Padni, komu padni.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS