Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je tak tendenčně napsané, že nemá cenu se nad tím ani zamýšlet.

(co se Vánoc týká i tady platí to obecné: jaké si to uděláš, takový to máš. A vy to neumíte. To je celé.)

1 0
možnosti

Přesto jste se zamýšlela. Ano, počítal jsem na vánoce s penězi, od těch se toho odvíjí mnoho. Proto, neplatí, že jaké si to uděláš, takové to máš, já chodil do té práce, abych si to nějaké udělal. Ne abych poté řešil, jak zase přežít. Mnoho lidí je odtrženo od reality a svou pýchou a ješitností poté nevidí skutečnosti a píší takové hlouposti :-)

0 0
možnosti
Foto

Kdo chce, práci si dnes vždycky najde.

Ale samozřejmě musí něco umět.

4 0
možnosti

Myslim si, ze ridici ci ridicky, co si neuvedomuji ze nevezou haldu cihel, ale lidi nemaji v zadnem vozidle prepravujici lidi co delat. Od toho maji dopravni podniky studovane psychology aby odhadli situaci.

1 0
možnosti
Foto

J89a30n12a 68M20a27j15o87v28á

12. 2. 2017 12:09

V dnešní době prakticky nulové nezaměstnanosti, kdy zaměstnavatelé šíli z toho, že nejsou lidi a svoje pracanty si hlídají, napsat takovýhle blog...prostě pracujte a nevyhrožujte, ono není proč.

1 0
možnosti

Prakticky nulová nezaměstnanost??????A kde žijete?Velké firmy berou na tři měsíce a poté propouští, to se ta statistika opravdu poté dělá dobře. Jste bláhová a nikdo nevyhrožuje, ještě k tomu vztahovačná.....;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik