Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak předně, to co píšete, je faktický nesmysl (btw. co to je proboha more? To je jako označení etnika? Vy se označujete ze Čecha, nebo za chlapce? Nebo to znamená, že morgoš není chlapec ale dívka? Nebo?). A pokud byste to takhle vysvětlil v článku, nikdo Vám nic nestahuje. Tak že Váš disidentský blog je sice pěkný, ale tak nějak neúplný, protože tam tyhle podstatné okolnosti nějak taktně zapomínáte zmiňovat. Jinak pěknou sobotu přeju. Patrik Banga (fakt ne more, zkuste příště použít alespoň slovník prosím, je dostupný na internetu)

2 0
možnosti
JK

Jaké etnikum? Připodobnil jsem označení vyvrhela k lidem, kteří se zřekli primárních hodnot. Jestli neznáte pojem "more" a "morgoš". Co proboha děláte zde? Nemusím nic vysvětlovat, pokud by pan Banga nebyl vztahovačné dítě. Psané je to tak, aby se každý odhalil ve své skutečné podstatě, což jste Vy Patriku udělal. Prostě jste skočil na lep!:-)

4 0
možnosti
PV

P40a72v98e17l 56V69é98b51r

11. 2. 2017 9:20

Was ist das "československý občan"?

0 0
možnosti
VC

To je člověk, který se do dnes nesmířil s rozdělěním Československa.

1 0
možnosti
VK

Přirovnání je k něčemu. To jste v tom blogu neudělal. Jen jste použil pejorativní slovo a nyní se to snažíte okecat. Zkuste nějaké téma. Tyhle aposteriorní pláče jsou trapné.

3 0
možnosti
Foto

Aha,, tak jste byl rychlejší :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik