Diskuse

Herci na prodej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J16a76r81a 30R68a37n20k

10. 2. 2017 23:51

Libi se mi zdejsi (severoamericky kont.) komici jako Bill Maher, Jon Stewart, Colbert a de4sitky dalsich, kteri se neboji.

0 0
možnosti
PB

.... mňo, vono by nebylo vod věci vrátit sa k pořekadlu "su hladovej jak hérec!",- se mi zdá, že sou v poslední době poněkud přežraní a z teho pak plynou jejich výroky na adresu teho nevzdělanýho plebsu, kerej je mj. skvěle živí V!

1 0
možnosti
MB

M21i40l61a84n 40B96í45l90e66k

10. 2. 2017 18:33

"Každý ví, že reklama je lež a normální smrtelník by se ničemu takovému nezaprodal."

Herci nejsou normální smrtelníci? Samozřejmě že jsou - a nepochybuji, že drtivá většina neherců by volila stejně jako herci (možná i vy;-)). A mimochodem, ne každá reklama musí lhát. Ostatně většina výrobků 20. století, které dodnes obdivujeme pro svou kvalitu/nadčasovost atd., měla reklamu.

"Herce jejich vlastní konformita udolala, tak jako mnoho jiných a vlastní postoj jim začal být zcela jedno, možná dvě, prostě lhostejný, ne ovšem jejich názor."

To je ovšem jen váš názor (nebo postoj - to je celkem jedno;-)); každopádně může být zcela mylný.

1 1
možnosti
JR

J89a62n 63R68á76ž

10. 2. 2017 17:20

Herci makí většinou hypotéku, chtějí se bavit, chodit dobře oblíkaní, chtějí dostat děti do prestižních škol a jezdit v autě, co je in. Jsou prostě takoví, jako většina z nás. . Co je na tom divného, že se řídí heslem" Koho chleba jíš, toho píseň zpivej". A jen málo které divadlo se obejde bez štědrých dotací, tak je důležité stát na správné straně.

Když např. Karlovarský festival by nemohl fungovat bez dotací z ministerstva kultury, nemůže Bartoška chybět na manifestaci iniciované ministrem kultury. Já v tom nevidím nic divného.

Stejně jsem se nedivil těm, kdo podepsali Antichartu, jen se mi příčilo, proč někteří tak angažovaně žvanili z pódia a dnes se k tomu nehlásí.

3 0
možnosti
EH

Jestli jsem to dobře pochopila, tak postoj je třeba A: "Respektuji naši hlavu státu" a názor B: "Ten Zeman se chová jako dobytek".

Pokud tedy má člověk s postojem A má názor B, je automaticky pokrytec. Musí chválit vše, co je v jeho postoji a mínusovat jakoukoliv oprávněnou kritiku.

Myslím, že důležitější než skálopevné charakterní postoje je, aby se člověk dokázal změnit, uznat případnou chybu, a tolerovat cizí názory. Takové to "kdo není s námi, je proti nám" nic dobrého nepřineslo ani za komoušů a za demokracie už vůbec ne.

4 0
možnosti
Foto

Není to nic nového i za komunistů se herci snažili urvat, kdejakou roli, bez ohledu o jakou pitomost se jedná. To, že hrají v hovadinách věděli. Ale každý v té době chtěl chalupu. Hrát na divadle to byla bída s nouzí, za to nebyly žádné peníze. Hrát v přitomělém seriálu, to byla jiná. Za jeden nátačí den se bralo od 600 Kč výše, podle oblíbenosti herce. Za jeden natáčící den herec řekl jednu stránku textu a bylo 600 Kč. Pokud natáčení trvalo měsíc, jednalo se o nádherné peníze. Dnes se jedná o jiné peníze a z herců hrající v seriálech se stávají milionáři. Jak jednou řekl herec Suchařípa, že jeho účast v jedné reklamě mu vydělala na nádherné živobytí na celý rok. To byl rok cca. 2000.

1 0
možnosti
JK

A ještě jedna věc. Pokud se ptáte, jak to myslím. Tak odpovím jasně....,dobře to myslím.;-D

1 1
možnosti
Foto

J86a17k27u70b 21R40o59t35h

10. 2. 2017 13:57

Jsem se nějak uklikl. Fakt jsem vám za takové nesmysly plus dát nechtěl. Ale vy mi jistě odpustíte. To víte, takový znamínko, to je jen názor, to není přeci postoj.;-D

4 0
možnosti
ZZ

mě by zajímalo, z čeho žili ti staří bardové, páni herci, kteří neměli možnost si přivydělávat v reklamách nebo seriálech plných duchaplných dialogů tipu " Chosé nepřijel.."

2 0
možnosti
ZZ

už jsem se dnes jednou sekl "typu"

0 0
možnosti
SN

:-),,,,,Pane autore, moc Vás v diskusi nechválí, ale v jádru máte pravdu. KDyž vystoupí president filmového festivalu se zpěvákem a vyzvou národ k týdnu neklidu, tak to je na pováženou. Co tím mysleli? Snad k revoluci!

Peníze se holt musí vydělávat! R^R^R^

4 4
možnosti
VK

Jenže on myslel Bohdalku s Renčem Staníku.;-D

5 3
možnosti
JH

Vy jste opravdu myslitel!!!!!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik