Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chyby jsem opravil, tak se nezlobte. Až budete psát z knihovny na příšerné klávesnici v časové tísni.........Hezký den všem.:-)

1 0
možnosti

J63a69r42a 28R50a87n43k

7. 2. 2017 0:32

KOMPROMAT

se jeste do zemi V4 nedostal?

Kompromat (Russian: компромат; IPA: [kəmprɐˈmat] ( listen), short for компрометирующий материал, literally "compromising material") is the Russian term for compromising materials about a politician or other public figure. Such materials can be used to create negative publicity, for blackmail, or for ensuring loyalty.

Kompromat - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Kompromat

0 0
možnosti

J74a77r61a 47R67a26n15k

7. 2. 2017 0:24

Alternativni media zde jsou snad Sputnik, aeronet a nejake Parlamentni Listy, horsi je to na severoamerickem kont., kde to peroxidove s tvari lebky - KellyAnn Conway, prohlasilo, ze to co ostatni maji za lez, jsou pouze alternativi fakta. Novinari neverili svym ocim pri press conference a je nam jasne, ze asi Agent Orange dlouho nebude:-)

0 1
možnosti

.... se nám ten boj proti dezinformacím trochaj zvrhnul,žejo?!,- ten pan Roman Máca je jeden a ten samej Máca, kerej svoje aktivity spojuje s Evropskejma hodnotama a s angažmá na Ministerstvem pravdy?,- je to vopravdu jeden a ten samej Máca, kerej vyzval zaměstnavatela jistýho "nekorektního" blogera, aby jej vyhodili z roboty?!? ,- ...... pokud temu tak vopravdu je, tak potěšpánbůůůhV!

3 3
možnosti

Vsiml jsem si, ze ten pam Maca pise jen o tom co videl na vlastni oci. Na rozdil od tech, co ho kritizuji.

4 1
možnosti

Jeden staly dopisovatel o poradech CT uz tu byl a stacilo to. Dekuji, ale dalsiho ja uz nechci.

6 4
možnosti

Přece si nebudete kazit ty skvělé zážitky ze sledování zpravodajství a publicistiky ČT;-D

2 2
možnosti

J31a88n 36B57u72r68d49a

6. 2. 2017 11:51

"Chci tím jenom říct, že pojem "ruská propaganda", "proruské weby" a hybridní hrozba je pouhý výmysl fantastů, snílků a blbců v remingotech, nebo přilbách, už nevím jak to přesně bylo v Baronu Prášilovi."

Co k tomu říct? ;-D

5 2
možnosti
Foto

J60a65k19u89b 45R43o42t93h

6. 2. 2017 13:08

Asi jsem blbec v remingotu, ačkoliv nevím, co to je. Přilbu mám ale taky, prej bez ní jezdit nesmím. Fantasta a snílek? No, k tomu se přihlásím hrdě. Ale že bych si něco o ruské propagandě vymyslel? Ne, nevymyslel, a přitom o ní píšu dost často. Ono je jí totiž taková fůra, že "alternativec" ani neví, kam se dřív podívat.;-D

Mimochodem, pane Nováku, zase jste předřečníka nepochopil, že?;-D

4 2
možnosti

:-)..... Doporučuji k přečtení článek Ladislava Větvičky v dnešních PL. Dáte odkaz, nezobrazí se to. Je to perfektně vyjádřeno ! R^R^R^

3 3
možnosti

Pokud PL značí Parlamentní listy, tak to je pěkná stoka. Rv

5 3
možnosti
Foto

Poznámka na okraj: není to "absurdita švejkovského národa".

Je to pečlivá a systémová práce mainstreamových médií, která se snaží jednak si udržet pozici protože koryto... že? Jednak se snaží vyhovět těm, pod jejichž jsou vlivem. Proto, nemohou-li alternativní média zcela zakázat a zlikvidovat, použijí selektivní metody pod hlavičkou své autority mainstreamového média a ONI určují, co je z alternativy dobré a co ne.

Ostatně, to celé jste sám dokonale v článku popsal, jen jste to v tomto smyslu neshrnul dostatečně jasně a jednoznačně. R^

7 3
možnosti
Foto

J97a82k34u88b 10R87o55t98h

6. 2. 2017 13:10

Já nevím, ale pro mne to shrnul vcelku jasně: ruskou propagandu zde suplují různí mašíblové zadarmo, páč jsou to aktivisté. Obvykle proti všemu, co je evropské nebo americké a nikdy proti tomu, co je ruské, nebo dokonce sovětské.:-/

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS