Sionistický svaz ocelářů a antisemitismus

20. 07. 2017 10:26:17
Nemám rád banky, bankéře. Jsme jejich otroci, ale většině lidí to vůbec nedochází a krmí jejich nenasytné trezory svými, upsanými životy dál. Mne to taky zase čeká, protože finanční systém nás svázal všechny, prostě všechny

Často se vyjadřuji na adresu semitů, že svým způsobem dokázali participovat i na holocaustu. Je to téma ožehavé a antisemitou se člověk, hlavně v dnešní době může stát coby dup, pokud začne pátrat po ucelené pravdě.

Jsem zde často adminy cenzurován, protože můj blog je "antisemitický", což je, ale hloupost a také naivita dotyčných, kteří mají žezlo rozhodovat o tom, co je antisemitické a co nikoliv.

Dříve bych jednal asi obdobně, ta traumatizace z holocaustu je vysoká a po generace stále živená dál. Místo toho aby jsme kriticky analyzovali dějiny, stále se necháváme unášet na emocionálních vlnách a jsme zaslepeni "dobrou" vírou, že to myslíme "my" nejlépe.

Jak jsem psal minule, semité se rozdělují na několik frakcí, či odnoží, ortodoxní židé, stěmi si rozumím nejvíce, poté sionisté, chazaři a pod. To samé se děje v křesťanství, katolíci, evangelíci, protestanti a pod., u muslimů máme wahábisty, sunity, šíty a pod. v Indii se řeší zase kasty, povahou je to pořád to samé, vyčleňování se na úkor vlastního náboženství.

Pokud se tím, jako člověk studující aspoň trochu neprokousáte, nemůžete pochopit, že třeba burkiny nejsou muslimské, je to výmysl pomatených evropanů a hlavně, žena praktikující islám se nemůže koupat v přítomnosti mužů, proto redaktorka iDnesu akorát zasévala nenávist a to ze své nevědomosti.

Veškerá nenávist se děje z nevědomosti a nevědomost krmí nezájem, paušalizování, nebo ignorace faktů.

Kdo financoval Hitlera? Tak se jmenuje dokumentární film, který odhaluje špinavé praktiky centrální banky během druhé světové války. Tento dokument poukazuje na to, že banky USA, ale i banky Francie a Velké Británie se podílely na financování Hitlerovi mašinerie tím, že mu pomáhaly vyprat špinavé peníze, zlato, dluhopisy uloupené z okupovaných zemí a oškubané z obětí holocaustu.

Film: https://www.youtube.com/watch?v=J8BdpBRHdHs

Pokud jste člověk aspoň trochu zvídavý, začnete pátrat po vlastnících bank, kteří tehdy a i dnes jsou těmi hlavními činiteli civilizačního neštěstí. Většina vlastníků bank jsou semité, tím je myšleno židovského původu, viz Rotchilds a Goldman Sachs a pod. Centrální banka BIS byla založena ve městě kde se konal první sionistický kongres, po 33ti letech.

Zdroj wiki:https://cs.wikipedia.org/wiki/Prvn%C3%AD_sionistick%C3%BD_kongres

"První sionistický kongres byl svolán Theodorem Herzlem jako symbolický parlament, jenž měl dohodnout implementaci sionistických cílů. Kongres se měl původně konat v německém Mnichově, avšak kvůli protestu místních ortodoxních a reformních komunit se Herzl nakonec rozhodl uspořádat kongres v Basileji.[1][2] V Basileji se konal v koncertní hale městského kasína.[3]"

Všimněte si druhé věty, ortodoxní a reformní židé proti nim protestovali, je to tím, že jako skuteční židé ctí svůj úděl a o žádný stát Izrael nestáli. Sionisté jsou sice původem semity, tedy židy, ale odtrhli se a vytvořili sionistické hnutí, které nereprezentuje všechny židy, pouze své členy, ale díky holocaustu, který právě i sionisté pomohli Hitlerovi vytvořiti prostřednictvím bank, stvořili celoevropské trauma a prosadili tím pádem myšlenku židovského státu o mnoho snadněji. Nedivme se tedy, že Palestinčani nemají rádi Izrael a přitom jsou všichni semitského původu, kdy už tedy o těch původech,.

Když jsem se začínal probírat vlastníky bank někdy kolem roku 2011, byli všichni krásně dohledatelní a pyramidová struktura ve které žijeme, mi dala jasně najevo, kde mám v této struktuře na této planetě místo a budu mít po zbytek života, prostě úplně dole a vy také. Nikdy se nestanete vlivnými majiteli bank, tohle je na planetě už dávno rozděleno a vy a ani já s tím nepohnete, pokud se proti tomu "my", jednotně, bez válek, nesnášenlivosti v náboženstvích a rasových půtkách nevzbouříme.

Zdroje jsou jak oficiální, tak alternativní a hlavně, většina se už nedá dohledat, zbývají tedy pouze ty, které jsou jakože konspirační. Ale pokud přemýšlíte, nejste hloupí a dokážete se povznést nad konspiraci, nad svou nenasytnost po financích a touhu po moci, pochopíte, že tomu bohužel není jinak. Žijeme ve finančním otroctví, žijeme na dluh a ještě nám to přijde normální, že bankéři jsou baptisté, semité atd., to je fakt, ne antisemitismus!

A pak, že internet není cenzurován.

"Hlavným dôvodom pre historické cenzurovanie role medzinárodných bankárov v politickej histórii je skutočnosť, že Rothschildovci sú Židia....
....Židovskí členovia tohto sprisahania používajú organizáciu zvanú Anti-Defamation League (ADL) (Liga proti ohováraniu) ako nástroj na presvedčenie každého, že akákoľvek zmienka o Rothschildovcoch a ich spojencoch je útokom na všetkých Židov. Týmto spôsobom potlačili takmer všetky poctivé vedecké práce na tému medzinárodní bankári a z celej témy urobili tabu na univerzitách. Ktorýkoľvek jednotlivec alebo kniha, odhaľujúci túto tému, sú okamžite napadnutí stovkami kancelárií ADL po celej krajine. ADL prostredníctvom svojich vysoko profesionálnych očierňujúcich kampaní nikdy nedopustí aby pravda alebo logika zavadzali v ceste.
....V skutočnosti, nikto nemá väčšie právo byť viac nahnevaní na klan Rothschildovcov ako ostatní Židia....Impérium Rothschildovcov pomáhalo financovať Adolfa Hitlera.”
Projekty British Newfoundland Corporation a Churchill Falls spoločnosti N. M. Rothschild & Synovia v Newfoundland sú dokončené. N. M. Rothschild & Synovia tiež vytvárajú novú
časť tzv. asset management (manažment aktív) spoločnosti, ktorá obchoduje celosvetovo. Z tohto napokon vzišla spoločnosť Rothschild Private Management Limited."

http://necenzurovane.net/gosudarjon/g66.html

http://steiden.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=189058

https://cs.wikipedia.org/wiki/Prvn%C3%AD_sionistick%C3%BD_kongres

https://knihy.abz.cz/prodej/co-nesmite-vedet-cely-zapadni-svet-patri-jen-nekolika-rodinam-a-nyni-chteji-zbytek

https://www.casopis-sifra.cz/rozhovor-s-autorem-knihy-co-nesmite-vedet-cilem-usa-je-rozestvat-rusko-evropu/

https://www.youtube.com/watch?v=HXrI5QrH6vg

http://surfuji.cz/kdo-ridi-penize-sveta-i/

"Ale o jaké žádosti šlo? Byly to dvě žádosti o převod naprosté většiny zlata deponovaného v Bank of England. Část byla deponována na přímém účtu Národní banky československé. Tato žádost byla odmítnuta, protože to britská vláda očekávala a ministr financí Simon hned 15. a 17. března vydal dva příkazy, které blokovaly veškerá československá aktiva v Bank of England."

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/archiv/1376239-nase-zlate-poklady-kam-jste-se-podely

Autor: Jiří Křivánek | čtvrtek 20.7.2017 10:26 | karma článku: 13.29 | přečteno: 180x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 33.62 | Přečteno: 566 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.21 | Přečteno: 1954 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.77 | Přečteno: 283 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.26 | Přečteno: 208 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.24 | Přečteno: 272 | Diskuse
Počet článků 45 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1116

Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...