Dnešní Antifa není levice a "klinika" už vůbec ne

18. 07. 2017 11:39:25
Prefabrikáti politického aktivismu vůbec neví, že Klinika a Antifa není žádná levice. Nejedná se o čistě levicově uvažující občánky, ale jde o produkt dnešní poptávky, jak udržet finanční systém a hlavně "lidské zdroje" v něm.

"Lidské zdroje", to je něco, co se týká jak pravicových, tak i levicových občánků a také pomatených liberálů, takže ti, kdo vlastní "lidské zdroje", ti na pravici a levici nehrají a na liberály už vůbec ne. "Ti", takzvaní "oni", tak "ti", tohle pomyslné politické spektrum pomocí financí prosadili skrze ty největší tyrany co z dějin známe. Stalin, Hitler, Truman a podobně, tak hlavně, že "ti", co vlastní celou planetu a nás, tak hlavně, že "ti" dokonce během druhé světové války financovali a profitovali z genocidy na vlastním národu a jeho náboženství.

Abych nebyl za antisemitu, psal jsem to už jednou a když budu povrchní a nebudu jmenovat jednotlivé odnože semitů, tak sami židé financovali holocaust, jak absurdní!

Kdysi dávno, kdesi na Moravě, žila byla, Antifa. Bylo to hnutí čistě, levicově orientované, lidičky v něm byli šťastní, milovali se, opíjeli, pařili, fetovali a bojovali proti náckům, nehodnotili lidi podle financí, tak jako je ve společnosti dnes běžné. Byla tam jakási pospolitost a hlavně boj, proti jednotnému, finančnímu, globálnímu řádu.

Následnící, ti poslední, kteří bojovali proti jednotnému, finančnímu řádu, to bylo Occupy a taky bylo řádně potlačeno. Od té doby už žádné takové hnutí neexistuje, Hamburk to potvrdil.

"Náckové" tehdy, koncem devadesátých, to byli radikální nacionalisté, vyholené palice, rasisti, kteří byli holky a kluky tmavé pleti, vlastně v nich viděli příčinu všeho zla a také nenáviděli dlouhovlasé "fetky", tehdy představitele Antify.

A nejenom, že nenáviděli členy Antify, ale nenáviděli a nenávidí i nadále cikány, ale taky bílé máničky, dokonce nenáviděli skutečné skinheady a další.

Ta ultrapravicová vypatlanost se projevovala různě.

A z tohoto vzniklo, pomocí mainstreamu, hlavně české televize, že náš národ je prý celý rasistický, jak ubohé. Je to úplně to samé, tak jako z pár blbců na FB a jejich přitroublých komentářů se vytvořil dojem, že je zase dnes náš národ xenofobní, homofobní a bůhví co ještě, hlavně podle "tísňařů" a Amnesty.

Nikdo tady homosexuály nediskriminuje! A dokonce celá společnost je normálně neřeší, krom aktivistů, kteří po revoluci byli na vysokých školách indoktrinováni ideologií genderismu, který se měl pouze týkat rovnoprávnosti žen a mužů ( příklad: stejné fin, ohodnocení, stejné prac. příležitosti a pod.), ne toho, co jakože preferujete za pohlaví ve vašem soukromém životě. Co je mi do toho, že strkáte pérko do komínku, nebo lížete kačenu? Mne zajímá, jaký intelekt máte, ne co souložíte a pod. Je to vaše, osobní věc! Váš vnitřní problém!

Je to dětinské a tohle vyučuje generace zastydlých puberťáků, kteří se sami nedokázali se svým údělem vyrovnat. Mají vysoké školy, ale totálně snížený intelekt a díky svému traumatu i sníženou, nebo zcela nevyzrálou empatii.

Ve všech ohledech je to manipulace s národem jako hrom a nejenom s naším národem. Skrze ideologický aktivismus a prachy se to vyučuje po celé, západní Evropě a dál.

Je to čistá manipulace a ta se týká i proruské propagandy, najde se pár blbů, viz Kasuka a spol., kteří s občanským aktivismem neměli nic společného a vetřeli se mezi ty, co skutečně něco dělali. Následně se nechali zviditelňovat mainstreamem, který je následně znemožnil a znevěrohodnil tak alternativní média. Posty těchto jednotlivců na FB a i jinde, byly často radikální, neověřené, často nesmyslné, adorující síly, o kterých víme prd a hlavně, brali práci jiným, kteří ty platformy skupin a alternativních médií vytvořili, poctivě a bez fin. ohodnocení.

Pak se toho chytil plagiátorský svazák z evropských hodnot a je vymalováno!

Vraťme se, ale zpět do devadesátých let našeho státu.

Uplynulo pár let a to co se nepovedlo STB, BISKA úspěšně rozbila během chviličky. Nasadila své lidi do Antify a zničili ji tak, že vůdcem Antify byl nakonec sám člen Bisky.

Tyto informace má od bývalého člena Bisky. U dělnické strany se to až tak nepovedlo, ale infiltrace tajnými, bezpečnostními službami byla také úspěšná, jsou prostě tam.

Takže radikální spektra, jakože levice a pravice byla zcela podchycena, prostě ovládnuta tajnou službou. Pamatujete na hiphopsající " nacionální - nácky", jakože radikály v Praze? Muž v hnědé bundě, policista, koordinátor nepokojů? Ha ha ha. Jak ubohé, ale funkční, veřejnosti byli předhozeny kozy, vlk zůstal celý. Žádní ultrapravicoví aktivisté, ale hlupáci, nevybouření pitomci a také policií, řízení radikálové, páč policie něco na němá, tak slouží.

Uvědomte si, že policie a bezpečnostní složky, ti sami vytvářejí politické spektrum jakože "radikálů" aby zmátla veřejnost. Samosebou, že tohle umělé radikální spektrum vzniklo na objednávku. Bezpečnostní složky, prostou, salámovou metodou vytvořili radikály na poptávku. Tito "radikálové" jsou akorát nevybouřená děcka, pomatenci s jasným názorem, ale zcela neujasněným postojem, který si nesou naštudovaný, nejenom z vysokých škol. Pozor, vysoké školy také vyučují mnoho blbostí, nedivme se tedy. A mainstream se toho chytne, protože pracuje také na politickou objednávku, média jsou korektní, tím pádem nejsou objektivní a nezávislá, takže tohle, co píši, se nikdy nedozvíme a dnešní politické agitátory, tedy novináře to prostě nezajímá, že vše může být i jinak. Ani je to zajímat nemůže, dnešní novináři totiž už také neví, co je pravice a levice, radikál, extremista a spol. Často si myslí, že vše jde nějakou, podivně, přirozenou cestou, že je to snad přirozený vývoj společnosti, jenže to je zásadní omyl!

Viz česká televize, veřejnoprávní médium, které rádo upřednostňuje některé politiky, i když jejich postavení, nebo preference jsou zcela mizerné. Takový Kalousek je tam pečený a uvařený, je to takový "Don Seladon", sedící na milionech, které vymámil z daňových poplatníků a česká televize bez něj nemůže být. Je to vlastně šílené, ale tento radikál, extremista má v televizi prostor největší. Je to vlastně takové to vyprefabrikování umělých autorit a předhazování umělých "osobností", pouze z jedné části pol. spektra veřejnosti, za jako "bernou minci". Teď se ještě spojil s Bursíkem, komedie hadra!

Prý "hodnoty", "demokracie", tedy barikády))))))))))))

Podobně je na tom umělá, vyprefabrikovaná autorita "Hokus - pokus - Halikus", prý křesťan, tedy katolík jak Brno! je zcela nedůvěryhodný, ale vykládejte to ovečkám, když mainstream nepátrá potom, kdo a kým Halík byl, ale potom, co Zeman zvrací k obědu.

"Tak to je, tak to má být, my to víme nejlíp", takhle funguje politika a "my", česká televize to víme ještě nejlíp!

To se stalo i tajným službám, naverbovali se lidé, indoktrinováni myšlením, "východ - západ", Rusko nepřítel!

Jak objektivní, vyvážené a nezávislé.

To potom ty zprávy Bisky vypadají opravdu zpravodajsky.

No nic. Je to tak, že Klinika a spol, není levice, tedy ta čistá levice, ale jsou to nýmandi, kteří si uzurpují vyhraněnost levice na její samotný úkor a jelikož to nynějším politikům vyhovuje, přesně takoví nýmandi, děti, které popírají svůj postoj a to skoro jakýmkoliv názorem, který vypustí ze svých hlaviček, tak mají privilegia, která jsou absurdní. Bohužel některé zakladetele, nebo usilující lidi o projekt "Klinika" znám, bohužel.

Ze začátku jsem tento projekt podporoval, komunitní centrum ano, ale to, co ti lidé, tedy zastydlí puberťáci předvádějí, to s levicí už dávno nemá nic společného. Jsou to lajdáci, proto taky "Klinika" vypadá jako špinavá díra. Ti puberťáci mají účty v bance, kapitalismus jim nesmrdí, chovají se stejně jako ti největší hajzlové v politice, či byznyse, to nejsou levičáci, ale rozmazlená děcka bohatých a také často děcka chudých s nějakým, nevyřešeným mindrákem.

Komunitní centra ano, ne obsazování budov tak, jak to předvedli "klinikáři" a předvádějí dál, to už s levicí nemá nic společného a nedivím se, že to taky daňové poplatníky "sere".

Co je moc, to je moc a kdo má vlastně tu moc?

Ty občane?

Autor: Jiří Křivánek | úterý 18.7.2017 11:39 | karma článku: 15.60 | přečteno: 784x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 12.26 | Přečteno: 117 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 5.73 | Přečteno: 104 |

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 37.91 | Přečteno: 905 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 33.90 | Přečteno: 3371 | Diskuse
Počet článků 45 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1116

Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...