Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Žid není to samé co sionista, nebo chazar, tak jako komunista není to samé co bolševik.

Není a můžete se i na hlavu stavět a bouchat se do prsou, že tomu je jinak a že vy to víte přeci nejlíp, vy jste to zažili. Zažili jsme bolševiky, kteří zneužili myšlenku komunismu a to je celé.

Po druhé světové válce byli lidé zcela vyčerpáni a unaveni z toho celého průšvihu, který umožnili bankéři a tehdy průmyslníci, jež jsou dnes korporacemi, prostě umožnili nástup k moci Hitlera a genocidu nejenom židovského národa po celé Evropě.

Zde bych upozornil, že nežiji traumatem holokaustu a také ne jinými traumaty. Ani nejsem antisemita, i přesto, že k jisté části židovství se vymezuji záporným vhledem.

Asi takhle, semité se rozdělují na určité části povah svého židovství, jsou to sionisté, chazarští židé a poté, židé, nehledě na to, že Palestinčani a spol. jsou také semité. 

Sionisté a chazarští židé opovrhují "obyčejnými židy" a to je potřeba mít na paměti a nejenom židy, ale také góje. Nevíte kdo je gój....To jste vy a já, prostě bílý člověk, křesťan, ještě k tomu je jedno, jestli máte předky romy, nebo židy, jste prostě gój, podřadný člověk.

Celé tady to zoufalé náboženství je vystavěno na opovrhování nad jinými a na údělu nomádství, vyděděnství, je to přeci psáno v Bibli a kdo nebiblí, nemůže poté vědět, že židé se stali sami vyhnanci a zatracenci.

Zavrhli syna božího, proto nemají svou zemi a Izrael je jenom nálepka, za "ospravedlnění" holokaustu.

Velkou měrou se podílel na vzniku Izraele klan Rotchilsdů a kde si myslíte, že před založením zdistátu nahrabali toliko financí? No přeci vydělali na spekulacích, finanční krizi a hlavně na válce, nejenom na genocidě židovského obyvatelstva.

Samosebou, že historie je složitější a komplikovaná, ale ne zase tak těžká na pochopení.

Víte, před druhou světovou válkou bylo mnoho židů, tedy lidí židovského původu na mnoha vysokých postech a funkcích v mnoha státech po celé Evropě a proto hodně pomohl nacionální fanatismus, tedy fašismus, který byl podporován samotnými chazary a sionisty ke genocidě židovského a nejenom židovského obyvatelstva. Původnímu německému obyvatelstvu se nelíbilo, že vysoké funkce, úřady, filosofické posty, univerzity, tisk a pod. vlastně zastávají židé, lidé židovského původu, ne samotní "čistí" Němci. Samosebou, že přispěla poválečná bída po první světové válce a zničení německého ega, ale zase, kdo způsobil zhroucení finančního trhu a zapřičinil hospodářskou krizi? Samosebou, že bankéři a ti jsou přeci židovského původu, ale vymezující se na sionisty a chazary. Obyčejného žida tam nenajdete, protože ten svou víru nevystavuje na utrpeních jiných, ale přijímá svůj úděl "vyděděnce" a snaží se jej očistit. Nejenom Hitler začal hrát na nacionální strunu, i v ostatních zemích se mnoho spisovatelů vyjadřovalo o německém nacionalismu, jako o něčem příznivém a kladném pro evropské národy. Hledali v německém přístupu inspiraci i přes jasný fanatismus a vymezování se nad druhé.

Viz Peroutka a jiní, psali v pejorativech o Hitlerovi způsobem ne obdobným, ale respektujícím, nevymezovali se jako spisovatel Čapek a pod. Často hledali na Hitlerovi a nacionálním fanatismu něco příznivého. To je to, na co narážel prezident Zeman a je faktem, že díky němu mnoho lidí začalo číst naše předválečné spisovatele, zajímat se o ně a tak se vzdělávat o období, které je neustále zkreslováno, hlavně mainstreamem a českou televizí.

Takže Zemane, aspoň za to díky!

Neustálé předhazování utrpení židovského národa a pod. je vlastně nekonečné se babrání v traumatech, které evidentně mnoho lidí neumí ani v sobě vyřešit, natož přijmout jako minulost, ze které jsme se již poučili.

Pochopte, ke druhé světové přispěli všichni, svým postojem, tím co každý upřednostnil, jestli své výhody, nebo své ctnosti.

Mějte na paměti, že vyšetřovací komise po druhé světové válce v USA, která zmapovala pohyby financí firem a bank, které se podílely na deportacích lidí do koncetračních táborů, pohybu zboží po železnici, půjček Wermachtu a ukládání zisku do švýcarských bank, byla bez jasných důvodů zrušena a důkazní materiál zničen.

O sionistech se nemluví a ani ne o chazarech, to víte, židé moc utrpěli a pro o nich pouze v dobrém.

Nedivte se, že je poté Adam B. Bartoš označen za antisemitu, přitom jenom popisuje to, co si myslí mnoho jiných a snaží se narážet na to samé, co nyní jsem popsal i já. Samosebou, že celá jeho kauza je vysoce zpolitizována a je otázkou času, kdy bude trestán exemplárně, páč stát nám určuje co je antisemické a co ne.

Tak jako bolševici určovali to, co je správné a co ne.

Je v tom nenávist? Ale kde pak, pouze se vymezuji proti "zlu" a tím jsou bankéři a korporace v dnešním světě, prostě ta sebestředná elita, která je taky z části židovského původu a staví své úspěchy na financích, jež jsou stejně už z podstaty ďábelským nástrojem, jak býti mocným a vládnout tak celému světu, diktovat podmínky a dogma všem lidem na planetě.

Víte o tom, že v USA, ve městě New York, pravidelně protestuje početná židovská komunita proti politice Izraele vůči Palestině, proti finančním trhům a označuje je za Sionisty, nebo Chazary?

To těžko, média právě vlastní židé, pardon, sionisté a chazaři, ti vládnou a proto "obyčejní" židé nejdou nikdy slyšet, tak jako obyčejní lidé.

I proto po druhé světové válce volilo mnoho lidí komunismus, už nechtěli tu bídu, která je ta samá, co dnes.

Sobecká, bez jednoty, bez rovnosti a bratrství, i když pojem republika jako státního a národního útvaru by tu rovnost, bratrství měla zaručit, ale to bych chtěl moc.

Bolševika, tak jako chazara nepřesvědčíš, že "mít se dobře", je lepší pro všechny, než jenom pro sebe.

 

Autor: Jiří Křivánek | středa 8.3.2017 13:17 | karma článku: 37,45 | přečteno: 9351x
  • Další články autora

Jiří Křivánek

Občané jako nesvéprávní idioti

Ze všech stran jde vidět, slyšet, horující "odborníky" s tím, jak lidé nemohou o sobě rozhodovat, hlavně o odborných záležitostech, třeba jako je vystoupení z EU referendem. Hlavně Češi za posledních dvacet let jsou úplní blbci.

8.2.2018 v 10:21 | Karma: 13,15 | Přečteno: 489x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Mě taky!

Ano, i Vy mi můžete a určitě víte co. Každý se zde ohání zneužitím a bůhví čím, nejlépe po nějaké uplynulé době, slušné kariéře a finančním zajištění. Jenže hrdost a ctnost není o penězích, nebo kariéře, ale o pokoře a odříkaní.

5.2.2018 v 11:52 | Karma: 10,18 | Přečteno: 277x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Pokrytecká slušnost, versus hulvátská sprostota?

Je jedno, jestli jsou volby prezidenta, nebo do parlamentu. Mediální skupiny s elitními jednotkami intelektuálů zaútočí na každého, kdo bude mít byť jenom opačný názor. No a co? Vždyť je to jedno, "kunda sem, kunda tam".

29.1.2018 v 10:28 | Karma: 9,74 | Přečteno: 352x | Diskuse| Politika

Jiří Křivánek

Při řízení vozidel, telefonují všichni.

Je to výpověď o celé naší společnosti. Za jízdy, při řízení automobilu se většina lidí v dnešní době věnuje telemobilu, bez ohledu jakou funkci zastávají, nebo jakého pohlaví jsou. Dokonce je úplně jedno, co sexujete.

24.11.2017 v 9:55 | Karma: 9,12 | Přečteno: 120x | Diskuse| Společnost

Jiří Křivánek

Volby pro hlupáky

Co na to říct? Lži, pokrytectví, planá hesla, sliby, které se neplní a mnoho povyku pro nic. Co se to stalo se společností, která se sama odtrhla od reality a v podstatě si tady už řeší jenom své pseudobubliny poloravd a lží?

18.10.2017 v 11:59 | Karma: 8,27 | Přečteno: 92x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1117x
Jsem jaký jsem, nesoudím, nekritizuji, pouze hodnotím, tak jako každý jiný. Bez hodnocení by jsme totiž nebyli tím, kým ve skutečnosti jsme.

Seznam rubrik